Jaunumi

No š.g. 1. – 3.martam Sociālās integrācijas valsts aģentūras (SIVA) izglītības iestādes – Jūrmalas profesionālā vidusskola un koledža, piedalās BT1 rīkotajā izglītības iestāžu izstādē “Skola 2019”, kas norisinās Ķīpsalas izstāšu centrā.

attēls

Izstādes apmeklētājiem ir iespēja klātienē uzzināt par mācību iespējām Jūrmalas profesionālajā vidusskolā, par studiju iespējām SIVA Koledžā, par profesionālās piemērotības noteikšanu, kā arī gūt ieskatu SIVA īstenotā ESF projekta “Personu ar invaliditāti vai garīga rakstura traucējumiem integrācija nodarbinātībā un sabiedrībā”[1] aktivitātēs.

Personām ar invaliditāti jebkurā darbspējas vecumā par valsts budžeta līdzekļiem ir iespēja Jūrmalas profesionālajā vidusskolā apgūt vairāk kā 10 dažādas profesionālās izglītības programmas un vienu profesionālās pilnveides izglītības programmu, savukārt SIVA Koledžā iegūt 1.līmeņa profesionālo augstāko izglītību kādā no septiņām studiju programmām.

SIVA izglītības iestāžu piedāvātās izglītības programmas ir piemērotas ikvienā vecumā!

attēls

Šogad norisinās jau 25. izglītības iestāžu izstāde. Par godu šim notikumam izstādes laikā norisinās akcija “Svētki mums – kūkas Jums!”, kurā piedalās arī Jūrmalas profesionālās vidusskolas audzēkņi. Gardā sāļā kūka, kuru rotā SIVA logo, ir ēdināšanas nozares audzēkņu izlolots un darināts roku darbs.

attēls

Uz tikšanos izstādē! Laughing


[1] ESF projekts “Personu ar invaliditāti vai garīga rakstura traucējumiem integrācija nodarbinātībā un sabiedrībā” Nr. 9.1.4.1/16/I/001